AESI.BG
     ET “АЕСИ – Атанас Киричев” е фирма с дългогодишна история. Фирмата е основана през 1997 година от Атанас Киричев в град Пазарджик. ET “АЕСИ – Атанас Киричев” е специализирана фирма за озеленяване, която Ви предлага множество услуги и продукти.
     Ние сме лидер в проектирането, изграждането и поддръжката на зелени площи. Нашият екип е съставен от професионалисти в областта на ландшафтната архитектура, като може да сътворим уникален дизайн за Вашата градина. При желание от страна на клиентите, изграждаме водни инсталации за надземно и подземно капково поливане. Поливните системи са висококачествени и с дълъг живот.
     Сред услугите, които Ви предлага нашата фирма, Вие ще откриете: висококачествено озеленяване; изграждане на алпинеуми (скални кътове); монтиране на декоративни пейки, които да се впишат перфектно в новата Ви градина; изграждане и монтиране на люлки и детски катерушки; изграждане на барбекюта и други.
     ET “АЕСИ – Атанас Киричев” може да превърне Вашия двор в една прекрасна градина – ухаеща на свежест, чудесно съчетана със солидните ни барбекюта, с чешми, с шадравани, с пейки и с други детайли, които фирмата ни Ви предлага.
     Нашата фирма Ви предлага всички видове разсад, петунии, тагетис, виоли, портулака, цинералия и много други.
     За озеленяването ние използваме висококачествени тревни чимове в различни. За по-голямо удобство на клиентите ни, фирмата разполага със собствен транспорт.
     ET “АЕСИ – Атанас Киричев” е доверен партньор, на когото може да се разчита по всяко време. Сред портфолиото ще откриете множество завършени проекти и обекти на: частни лица, хотели и заведения, фирми, държавни институции и други.
     Свържете се с нас, ние ще превърнем в реалност Вашите идеи за зелена, свежа и изпълнена с цветя градина.